Trekking Mae Sariang en oplevelse for livet

 

Lasse Rasmussen på Trekking Mae Sariang

 

Sådan forløber Trekking Mae Sariang rejsen:

 

 

Dag 1(inkl frokost)

Vi forlader Chiang Mai. Herfra starter vores rejse. Der er opsamling fra valgfrit hotel i Chiang Mai. Vi kører mod Thailands højeste bjerg Do Inthanon, hvor vi oplever en smuk udsigt fra toppen af bjerget. Der vil også være tid til at udforske denne nationalpark på korte gåture sammen med rejselederen. Efter frokost fortsætter rejsen mod grænsen til Burma, til en af de mest ubesøgte egne i Thailand, nemlig Mae Saring. Byen er beliggende i Mae Hong Son Provinsen. Området har enestående vandreturs-muligheder, og kun ganske få turister besøger dette område. Der er virkelig mulighed for at deltage på en pioneertur.

Mae Saring tilbyder enestående naturoplevelser og indblik i bjergstammernes traditionelle levevis og skikke. Flere af bjergstammerne har ikke set ”hvide” mennesker i årevis.

Efter vores ankomst til Mae Saring vil rejselederen informere om de forestående dages vandreture. Eftermiddagen er på egen hånd i Mae Saring til at opleve byens afsidsliggende atmosfære.

Trekking Mae Sariang

 

Dag 2-5(inkl. Morgenmad, Frokost og Aftensmad)

Dagene er afsat til trekking i Mae Saring området. Vi bevæger os på grænsen til Burma. Vi vandre i noget af den mest uberørte del af Thailand. Udgangspunktet er Mae Gorn. Vi vandre på dag 2 til en Karen landsby(Mae Chaba), og her vil der være rig mulighed for at lære mere om denne etniske gruppe. Dagens vandring er på 4 timer. Der vil være pauser undervejs samt frokost i naturen. Vi overnatter Home-Stay meget lokalt i Karen landsbyen.

Trekking Mae Sariang

 

På dag 3 vandre vi til Mae Doei som er lokaliseret nær floden der markere grænsen mellem Burma og Thailand. Der vil være mulighed for en forfriskende svømmetur i floden. På denne dag overnatter vi også ved en Karen landsby. Vi når landsbyen hen på eftermiddagen. Der kan gå år i mellem at denne landsby møder ”hvide” mennesker, og området er meget isoleret.

 

På dag 4 tager vi på en bådtur på floden. Varighed 3 timer. Smuk natur og landskaber venter os forude. Der vil være mulighed for at besøge en flygtningelejr, hvor burmesiske flygtninge lever og bor. Vi ender bådturen ved Mae Samlaep fra hvor vi vandre op i bjergene og overnatter spartansk i hytter placeret i rismarkerne. På dag 5 fortsætter vi vores vandretur. I dag skal vi vandre 4 timer. Vi når frem til bjergstamme-landsby hvor vi overnatter.

 

Dag 6 vender vi retur til Chiang Mai(inkl. Morgenmad og Frokost)

 

Trekking Mae Sariang

 

Trekking Mae Sariang Pris

 

Ved 2 personer = 14.900 THB per person

Ved 4 personer = 9.900 THB per person

Ved 6 personer = 8.900 THB per person

 

( start / slut Chiang Mai )

 

 

Prisen inkluderer

  • Engelsktalende lokalguide
  • Transport, udflugter og entreer jf. program
  • Indkvartering lokalt ved bjergstammerne
  • Morgenmad dagligt
  • Frokost dag 1-6
  • Middag dag 2-5
 

Særligt om denne rejse

Deltagelse på rejsen forudsætter at man er i almindelig god form. Rejsen har sværhedsgraden MIDDEL Der overnattes også Home-Stay ved blandt andet Karen folket. Forvent beskedne forhold. De fleste måltider er inkluderet på denne rejse.
 
 

Send forespørgsel:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked