Det bjergrige landskab i Nordthailand, kun en times kørsel fra byen Chiang Mai, er hjemsted for flere forskellige bjergstammer og landsbyer. Lisustammen lever et meget enkelt liv med landbrug i små landsbyer spredt i de grønne bjerge. Med udgangspunkt i Lisu Lodge har I muligheden for at komme helt tæt på disse skønne bjergegne og deres befolkning i den smukke Mae Taeng dal.

Tiden synes at være glemt, i Lisu stamme samfundet, der har formået at holde fast i sine kulturelle rødder og samtidig drage fordel af virkningerne af ansvarlig turisme. Der er en rolig og beroligende atmosfære omkring forliget. Bygget i traditionel stil med øje for vestlige bekvemmeligheder, har lodgen udsigt over de frodige marker i dalen og fungere som din base-camp for en magisk blanding af eventyr, afslapning og indsigt.

Dag 1 Lisu Lodge – Lahu Outpost (frokost, aftensmad)
Ankomst til Lisu Lodge. En traditionel velkomstdrink vil blive serveret.
Derefter kører vi med en lokal open-air lastbil til området nær Pha Mieng. Her begynder vi at gå langs junglestier til den fjerntliggende landsby Hmong Pha Mieng (1 time og 30 min.). Mød indbyggerne i denne lille bjergstammelandsby i junglen. Nyd en picnic-frokost i junglen.
Efter frokost går turen til toppen af bjerget (1 time og 30 min.), hvor Red Lahu Village af Pha Daeng ligger.
Fortsæt dernæst vandringen langs en bjergryg til Lahu-landsbyen Kup Kap (1 time), hvorfra du har en
spektakulær udsigt over Mae Taeng distrikt og Chiang Mai by.
Ud over bjergtoppene mod vest ligger Myanmar (Burma).
Aftensmad og overnatning ved Lahu Outpost, bygget som et typisk Lahu-hus. Stedets basale faciliteter omfatter: madras, pude, sengelinned, tæpper, håndklæder, myggenet osv. To vestlige toiletter
og en fælles bruser er tilgængelig.

lisu-lodge-trekking-3-dage

 

Dag 2 Lahu Outpost – Lisu Lodge (morgenmad, frokost, aftensmad)
Efter en tidlig morgenmad påbegynder vi halvanden times trek ned ad en stejl junglesti forbi Huay Sadharn-vandfaldet. Herefter vil vi blive kørt med pick-up til en rafting station. Herfra rafter vi ned ad floden i omkring 45 minutter, hvorefter vi med pick-up vender tilbage til Lisu Lodge. Undervejs stopper vi ved en teplantage, hvor der er mulighed for at nyde det smukke landskab, og en erfaren guide vil introducere dig for processerne at dyrke og høste te samt lære dig at plukke teblade. Du vil også kunne nyde en kop friskbrygget te. Herefter er det tid til en lækker buffetfrokost.

Derfra vender vi tilbage til Lisu Lodge. Ved ankomsten vil en velkomstdrink blive serveret. En Lisu landsbyboer fører an mod Ton Lung-templet og vidre derfra for at besøge en urtehave. Derefter fortsætter vi gennem landsbyen og gør stop for at drikke en kop te ved landsbyens shamans hus. Tal med Lisu shamanen og lær om hans liv, tro, helbredningsritualer og Lisu-traditioner.

Nyd et besøg ved:

Rismarker – Gå med en guide gennem rismarker, hvor boerne dyrker ris uden brug af pesticider og insektmiddel. Udover at slentre gennem det grønne eller gyldne tæppe af rismarker, afhængig af sæsonen, vil du lære om og deltage i de forskellige stadier af risdyrkning i nordlig thailandsk stil.

Himmapaan planteskole – Lær om floraen i det nordlige Thailand, og hvordan de genopretter skovens økosystem på en planteskole i Himmapaan Foundation, hvis mål er at støtte og implementere miljømæssige og sociale projekter ved at arbejde med lokalsamfund i områder, der er påvirket af turisme.

Køkkenhave – Besøg køkkenhaven, hvor der produceres økologisk gødning fra rester af økologisk affald og dyrkes en bred vifte af grøntsager og frugter, der bruges i flere retter, som serveres på Lisu.

Herefter har du tid til fri disposition, inden der nydes en thai-middag og traditionel Lisu danseforestilling.
Overnatning på Lisu Lodge.

lisu-lodge-trekking-3-dage-3

 

Dag 3 Lisu Lodge (Morgenmad, Middagsmad)
Morgenmad på Lisu Lodge
Om morgenen har du valget mellem følgende aktiviteter:
– Guidet cykeltur rundt i Lisu Lodge-området.
– Dampbad.
– Massage.
– Køretur med oksekærre gennem landbrugsområder og frugtplantager til den thailandske landsby Baan Pang Mai Daeng – efter cirka en time er du tilbage på Lisu Lodge.

Nyd til sidst en lækker thai frokost som afslutning.

lisu-lodge-trekking-3-dage-2

 

Pris i THB for Trekking Lisu Lodge – 3 dages turen:

Gruppe tur ( join tur med andre ) mellem 01/11-31/03 =  11.990  THB per person
Gruppe tur ( join tur med andre ) mellem 01/04-31/10 =  10.990  THB per person

 

Turen inkluderer

–          Engelsktalende guide

–          Rafting

–          Dit valg af én aktivitet: cykling, oksekærre, dampbad eller massage

–          Overnatning Lahu Outpost og Lisu Lodge

–          Lokal open-air pick-up bil

–          Mad som i program

 

Turen inkluderer ikke

–         Transport til/fra Lisu Lodge på ankomst og afrejse

–         Vi anbefaler ikke turen til små børn

 

Send forespørgsel:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked