Lanjia, eller ‘fredelige’ på Hmong sprog, er en øko-venlig samfunds-baseret lodge beliggende højt på en bakke i Chiang Rai-provinsen, i det nordlige Thailand. Stedet tilbyder dramatiske perspektiver af Mekong-dalen og Laos og er i fuld overensstemmelse med de frodige grønne omgivelser samt Hmong- og Lahu-landsbyernes placeringer. Dine værter på Lanjia Lodge er de stolte Hmong- og Lahu-landsbyboere, der tager sig af alle besøgende og alle aktiviteter på lodgen under dit ophold. Alle besøgende bliver taget med på personlige ture i landsbyerne, hvor de frit kan blande sig og endda møde de lokale shamaner. Bidrag fra dit ophold vil blive brugt på projekter i lokalsamfundet, som vil forbedre de lokale bjergstammefolks levevilkår.

lanjia-lodge-trekking-3-dage-

 

Dag 1 (Aftensmad)
Ved din ankomst på lodgen i den tidlige eftermiddag, vil der blive serveret urtesaft. Efter en kort pause, omkring 14.00 vil vi begynde trekkingen langs en natursti (3 – 4 timer) gennem stedsegrønne bjerge. På ruten, vil du besøge et vandfald og en Hmong landsby.
Derefter tager vi tilbage til lodgen i en lokal lastbil. Nyd en overdådig middag og se traditionelle Hmong- og Lahu-forestillinger.

lanjia-lodge-trekking-3-dage-1

 

Dag 2 (Morgenad, Middagsmad, Aftensmad)
Efter morgenmaden starter (09.00) en hel dags trek på et spor, som krydser skovklædte bjerge. Lær igennem din lokalguide om junglemad. Nyd en picnic-frokost i skoven. Fortsæt dernæst dit trek hovedsagelig ned ad bakke indtil du når en thailandsk landsby ved Kong River. Til sidst er der en kort køretur med en lokal pick-up tilbage til lodgen. Aftensmad og overnatning på Lanjia Lodge.

lanjia-lodge-trekking-3-dage-2

 

Dag 3 (Morgenmad)
Efter morgenmaden vil du se (09.40) en præsentation om Hmong- og Lahu-stammer, området ved den gyldne trekant og den kæmpe katfisk (lokalt kendt som Pla Buek) – verdens største ferskvandsfisk fundet i Mekong-floden. Lær om aktiviteter der påvirker Mekong-floden og mennesker, hvis liv afhænger af floden.

lanjia-lodge-trekking-3-dage-4

 

Pris i THB for Trekking Lanjia Lodge – 3 dages turen:

Gruppe tur ( join tur med andre ) mellem 01/11-31/03 =  11.750  THB per person
Gruppe tur ( join tur med andre ) mellem 01/04-31/10 =  11.000  THB per person

 

Turen inkluderer

–          Engelsktalende guide

–          Lokal pick-up truck

–          Aktiviteter: Trekking på junglestier, besøge vandfald og stammelandsbyer

–          Traditinel Hmomg- og Lahu-opvisning

–          Mad som program

 

Turen inkluderer ikke

–         Transport til/fra Lanjia Lodge på ankomst og afrejse

–         Vi anbefaler ikke turen til små børn

 

Send forespørgsel:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked