Chiang Mai og Chiang Rai – 4 dage

Afgangstid:

Nordthailand er et rejsemål for dem, der søger et anderledes autentisk Thailand. Oplev Chiang Mai, også kaldet Nordens Rose, samt Chiang Rai på denne spændende tur. Glæd dig til Den Gyldne Trekant, Doi Suthep-templet, Chiang Dao samt mange andre spændende attraktioner.

Dag 1 (frokost)

Dagen begynder med transport fra Chiang Mai lufthavn til dit hotel, centralt beliggende tæt på aftenmarkedet.

Et af højdepunkterne for et besøg i Chiang Mai er Doi Suthep-bjerget lokaliseret lidt uden for byen. Du kommer, efter frokost, til at besøge toppen af bjerget og templet Wat Phra Doi Suthep, som uden tvivl er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nordthailand. Fra templet er en enestående udsigt over Chiang Mai by. Wat Phra Doi Suthep blev grundlagt i 1383, men der blev først bygget en vej dertil i 1935 af Karen-folket.

Efter besøget ved Wat Phra Doi Suthep kommer du til at opleve det smukke lille vandfald, Huay Kaew. Dette vandfald strækker sig over 3 etager og er 10 meter højt.

På tilbageturen besøges China Town, hvor vi går på opdagelse i grøntsags- og blomstermarkedet, inden du bliver bragt til dit hotel.

Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Rimping Village Resort

Dag 2 (morgenmad/frokost/aftensmad)

Dag 2 byder på en tidlig start med morgenmad samt et indblik i munkenes morgenritualer og du kommer til at prøve at donere mad til munkene. Herefter forlader du Chiang Mai og sætter kurs mod Tha Ton, hvor der venter nye udfordringer og dejlige oplevelser. På vejen besøges en orkidéfarm i Mae Rim samt Chiang Dao Cave.

I Tha Ton indtages en herlig frokost på en restaurant ved flodbredden, og der er tid til at nyde og beundre udsigten. Efter frokosten kan du stige ombord på en longtail-båd, som sejler på Kok-floden.

Bådturen bringer dig til en bjergstammelandsby, hvor du får tid til at udforske livet i landsbyen og nyde de specielle omgivelser.

Tidlig eftermiddag ankommer du til My Dream Guest House, hvor du bliver indkvarteret. Inden middagen serveres, er der tid til at tage en spadseretur i den lokale Karen-landsby. Der er mange muligheder for at nyde den fantastiske natur og de spændende omgivelser.

Overnatning: My Dream Guest House

Dag 3 (morgenmad/frokost)

Efter en god nats søvn er du klar til at tage hul på endnu en dag med mange oplevelser. Du sejler fra My Dream Guesthouse i longtail-båd, og ankommer via floden til Chiang Rai cirka en time senere. Her venter bussen, som skal bringe dig til Mae Sai, som er grænsebyen til Burma. I Mae Sai har du tid til at betragte og udforske livet i og omkring grænsebyen.

Der er frokost på vej mod Den Gyldne Trekant, og senere skal du besøge et opiumsmuseum og nyde en sejltur på Mekong-floden.

På vej tilbage til Chiang Rai besøges Chiang Saen (Lanna-kongerigets gamle hovedstad).

Du ankommer til Chiang Rai sen eftermiddag og har aftenen til fri disposition.

Overnatning: Laluna Resort

Dag 4 (morgenmad)

Efter morgenmaden skal du i dag besøge Ban Civit Mai, et børnehjem i Chiang Rai, som blev etableret af et svensk ægtepar i 1989. Herefter går turen til et af de smukkeste og mest interessante – og anderledes! – templer i Thailand; det gudesmukke Hvide Tempel (Wat Arun).

Når du har oplevet templet, vil der være transfer til lufthavnen i Chiang Rai.

Pris i THB for Chiang Mai & Chiang Rai– 4 dages turen:

Privat tur ( 2 personer ) =  18.900  THB per person
Privat tur ( 4 personer ) =  11.900  THB per person
Privat tur ( 6 personer ) =  9.700  THB per person

( single rum koster ekstra 3.800 THB )

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange:

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børne:

Dit hotel

07.00 

Daglig

Samme pris som voksne

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?
Ingen bekymringer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Besøg den berømte gyldne trekant mellem Thailand, Laos og Myanmar

Besøg Chiang Rai ca. 2,5 timer fra Chiang Mai med Det Hvide Tempel

Bo hos en Karen familie på deres Guest House

TRANSFERTIL / FRA CHIANG MAI

SIKKER OG PÅLIDELIG
** BARNESTOL **
Sikkerhed først

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugt for par og familier!
bedst sælgende

Leder du efter en strandferie?

Se på vores foretrukne hoteller
sandstrande