Den Gyldne Trekant – 4 Dage

Hvad er ikke inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Denne 4-dages tur giver dig et godt indblik i skønne Nordthailand. Glæd dig til at opleve en anderledes side af Thailand. På turen kommer du bl.a. til at se det smukke hvide tempel i Chiang Rai, Tha Ton.

Dag 1 (frokost)

Dagen begynder med afhentning på dit hotel, hvorfra turen går til en orkidéfarm i Mae Rim, hvor du kan nyde de skønne blomster. Herefter venter flere naturoplevelser, når du skal besøge Chiang Dao elefantlejren, hvor vi fodre elefanterne og skal på en bamboo rafting tur ned af floden.

Frokost og transport til Tha Ton.

Check ind på det naturskønne hotel Maekok River Village Resort hvorefter resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Maekok River Village Resort

Dag 2 (morgenmad/frokost)

Denne morgen byder, efter morgenmaden, på en hyggelig cykeltur rundt i Tha Ton, hvor du rigtig kan opleve det lokale liv og naturskønne områder. Efter cykelturen stiger du ombord på en long-tail båd, som sejler på Kok-floden til en bjergstamme, du skal besøge. Frokosten nydes på Karen Guest House, og derefter har du tid til at spadsere rundt i bjergstammelandsbyen, inden båden sejler tilbage til Maekok River Village Resort. Vel tilbage på hotellet er turen kommet til at prøve kræfter med et spændende thai madlavningskursus.

Overnatning: Maekok River Village Resort

Dag 3 (morgenmad/frokost)

Efter en god nats søvn tager vi hul på endnu en dag med mange oplevelser. Du kommer til at køre gennem bjergene til Mae Sai, som er grænsebyen til Burma. Her gør vi holdt, og du har tid til at betragte og udforske livet her i og omkring grænsebyen.

Når frokosten er indtaget, fortsætter turen mod den Gyldne Trekant, hvor du kan glæde dig til en sejltur på Mekong-floden mellem de 3 lande Burma, Laos og Thailand. Efter bådturen er der tid til et besøg på opiumsmuseum.

I løbet af dagen har du mulighed for også at besøge de langhalsede kvinder i karen-bjergstammen og/eller besøge Burma, hvis du ønsker.

Du overnatter på Imperial Golden Triangle hotel ved den Gyldne Trekant og resten af dagen/aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Golden Triangle Imperial Hotel

Dag 4 (morgenmad/frokost)

Efter morgenmaden skal du besøge den gamle hovedstad, Chiang Saen. Chiang Saen var før Chiang Mai hovedstad i det gamle Lanna-kongerige, som eksisterede i Nordthailand på samme tid som Sukhothai.

Herefter fortsætter turen til Chiang Rai, hvor du skal opleve det gudesmukke og meget anderledes Hvide Tempel (Wat Arun).

Når du har spist frokost påbegyndes en dejlig cykeltur rundt i Chiang Rai med en lokal cykeltaxa.

Turen slutter med transport til lufthavnen eller dit hotel i Chiang Rai, eller du kan vælge at vende retur til Chiang Mai.

Pris i THB for Den Gyldne Trekant – 4 dages turen:

Privat tur ( 2 personer ) =  22.200  THB per person
Privat tur ( 4 personer ) =  14.800  THB per person
Privat tur ( 6 personer ) =  12.450  THB per person

( single rum koster ekstra 4.000 THB )

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange:

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børn:

Dit hotel 

09.00

Daglig

Samme pris som voksne

Kan du ikke finde, hvad du leder efter? Ingen bekymringer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Nyd traditionel bambus rafting på Mae Tang-floden

Vi cykler i landskabet ved Tha Ton

Vi besøger en Karen bjergstamme

Prøv traditionel thailandsk longtail båd på Kok-floden

KOMBINERET FERIE MED KULTUR & STRAND ?

Hvorfor ikke kombinere Kultur og Sand på din ferie. Kontakt os for rejseforslag.
SANDSTRANDE

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugter for par og familier!
BEDSTE TURER

TRANSFER TIL / FRA CHIANG MAI

Sikker og Pålidelig
** Barnestol **
SIKKERHED