Sukhothai – 3 Dage

Afgangstid:

Sukhothai i Nord Thailand blev grundlagt i det 13. århundrede. Sukhothai som bogstaveligt betyder “Dawn of Happiness”, og som var det første reelt uafhængige thailandske kongerige og nød en guldalder under kong Ramkhamhaeng, der er krediteret ved at have skabt det thailandske alfabet. De fantastiske templer og monumenter i Sukhothai er blevet nænsomt restaureret, og Sukhothai Historical Park, en UNESCO World Heritage Site, et must-see for alle rejsende.

Den charmerende og lidt usædvanlige by Lampang med hestetrukne vogne og Lampang provins med kongens hvide elefanter på Thailand Elephant Conservation Center, er helt sikkert også en by i Nord Thailand som ligesom Sukhothai absolut bare skal opleves.

DAG 1 ( frokost )

Afrejse fra Chiang Mai tidlig morgen med minivan og afgang mod Lampang. I nærheden af Lampang besøger vi Thai Elephant Conser­vation Center, som af mange anses som en af de mest bemærkelsesværdige og spændende turistmål i Nord Thailand. Her har du mulighed for at nyde elefanternes selskab og se elefanterne bade. Vi besøger også elefant hospitalet, som er en del af dette sted. Herefter besøger vi det travle Thung Kwai Market, hvor der er en chance for at blive fortrolig med et meget lokalt marked. Derefter fortsætter vi mod Phrae, hvor resten af dagen vil være til fri disposition.

Overnatning: Poom Garden Resort

DAG 2 ( morgenmad / frokost )

Om morgenen tager vi på en cykeltur rundt i den idylliske Phrae by, hvor vi vil have en chance for at besøge det tidligere regionale hovedkontor for den danske virksomhed og tidligere rederi ØK.

I løbet af vores tur vil vi også besøge det lokale marked.

Derefter skal vi videre med minivan hvor vi skal besøge det smukke Novice Tempel. Her vil vi få en rigtig god mulighed for at lære om buddhismen og samtidig blive fortrolige med livet som buddhistisk munk. Efter vi er blevet introduceret omkring den buddhistiske trosretning vil vi nyde en dejlig frokost

Herefter kører vi videre i vores minivan til Sukhothai.

Overnatning: Legendha Sukhothai

DAG 3 ( morgenmad / frokost )

Efter morgenmaden vil vi besøge Sukhothai Historical Park. Sukhothai var den første hovedstad i Thailand. Vi skal igen på en cykeltur og undervejs vil vi besøge de mest interessante seværdigheder. Senere venter der os en spændende frokost.

Transfer til Sukhothai Lufthavn eller tilbage til Chiang Mai.

2 personer = 12600 per person
4 personer = 8150 per person
6 personer = 6650 per person


 

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange:

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børn:

Dit hotel

07.00 

Daglig

Samme pris som voksen

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?
Ingen bekymringer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Mulighed for at cykle rundt i Sukhothai historiske park

UNESCO World Heritage Site, et must-see for alle rejsende.

Tidligere hovedkontor for danske ØK

TRANSFER TIL / FRA CHIANG MAI

SIKKER OG PÅLIDELIG
** BARNESTOL **
Sikkerhed først

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugt for par og familier!
bedst sælgende

Leder du efter en strandferie?

Se på vores foretrukne hoteller
sandstrande