Sukhothai i Nord-Thailand blev grundlagt i det 13. århundrede. Sukhothai som bogstaveligt betyder “Dawn of Happiness”, var det første reelt uafhængige thailandske kongerige og nød en guldalder under kong Ramkhamhaeng, der er krediteret ved at have skabt det thailandske alfabet. De fantastiske templer og monumenter i Sukhothai er blevet nænsomt restaureret, og Sukhothai Historical Park, en UNESCO World Heritage Site, er et must-see for alle rejsende.
Den charmerende og lidt usædvanlige by Lampang med hestetrukne vogne og Lampang provins med kongens hvide elefanter på Thailand Elephant Conservation Center, er helt sikkert også en by i Nord Thailand som ligesom Sukhothai absolut bare skal opleves.
Sukhothai 2
Phrae er det tidligere centrum for Thailands teak industri. Phrae byder på mange gamle teak palæer samt beskyttede skove og ideel til vandreture. Phrae er et gammelt og vigtigt samfund i det Nord Thailand, og Phrae blev grundlagt efter Chiang Mai var blevet etableret som hovedstad for  Lanna Thai riget. Phrae indeholder en af de største reserver af teak skove i landet og ligger i Nord Thailand på bredden af Yom floden, 555 kilometer nord for Bangkok.
Ligesom Chiang Mai har Phrae bevaret sin befæstede gamle by, mens den nye by voksede op omkring det. Mens den nye by er charmerende nok, virker den gamle bydel søvnig og foret med teak huse, der er fremragende eksempler på traditionel thailandsk arkitektur og en række smukke templer. Mange af disse enorme teak palæer blev bygget af europæiske handlende, der var involveret i  teak handlen tilbage i det 19. århundrede. I de omkringliggende provinser, er der flere nationalparker, nogle fjerntliggende bjergstamme landsbyer, og en række bevoksninger af teak, som nu i vid udstrækning beskyttet.
Sukhothai

 

DAG 1 ( frokost )
Afrejse fra Chiang Mai tidlig morgen med minivan og afgang mod Lampang. I nærheden af Lampang besøger vi Thai Elephant Conser­vation Center, som af mange anses som en af de mest bemærkelsesværdige og spændende turistmål i Nord Thailand. Her har du mulighed for at nyde elefanternes selskab samt besøge deres elefant hospital. Herefter besøger vi det travle Thung Kwai Market, hvor der er en chance for at blive fortrolig med et meget lokalt marked. Derefter fortsætter vi mod Phrae, hvor resten af dagen vil være til fri disposition.

Lampang

 

DAG 2 ( morgenmad / frokost )
Om morgenen tager vi på en cykeltur rundt i den idylliske Phrae by, hvor vi vil have en chance for at besøge det tidligere regionale hovedkontor for den danske virksomhed og tidligere rederi ØK.

I løbet af vores tur vil vi også besøge det lokale marked.

Derefter skal vi videre med minivan hvor vi skal besøge det smukke Novice Tempel. Her vil vi få en rigtig god mulighed for at lære om buddhismen og samtidig blive fortrolige med livet som buddhistisk munk. Efter vi er blevet introduceret omkring den buddhistiske trosretning vil vi nyde en dejlig frokost

Herefter kører vi videre i vores minivan til Sukhothai.

Phrae

 

DAG 3 ( morgenmad / frokost )
Efter morgenmaden vil vi besøge Sukhothai Historical Park. Sukhothai var den første hovedstad i Thailand. Vi skal igen på en cykeltur og undervejs vil vi besøge de mest interessante seværdigheder. Senere venter der os en spændende frokost.

Transfer til Sukhothai Lufthavn eller tilbage til Chiang Mai

two bicycles in Sukhothai historical park, Thailand

 

 

Pris i THB for Sukhothai – 3 dages turen:

Privat tur ( 2 personer ) =  12.600  THB per person
Privat tur ( 4 personer ) =  8.150  THB per person
Privat tur ( 6 personer ) =  6.650  THB per person

( single rum koster ekstra 2.000 THB )

 

Turen inkluderer

–          Engelsk talende guide

–          Transport

–          Elefant trekking

–          Aktiviteter som program

–          Rejsen starter og slutter i Chiang Mai

–          Mad som program

–          Overnatning i delt dobbeltrum

 

Send forespørgsel:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked