Nordthailand – 7 Dage

Hvad er ikke inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Har du lyst til at opleve det spændende Nordthailand!

Så er denne 7 dages Nordthailand rundrejse et rigtig godt valg. Oplev mange højdepunkter på rejsen der bringer dig til nogle af de mest interessante områder i Nordthailand.

Rejsen er med dygtig lokalguide og du indlogeret på gode hoteller. Glæd dig især til Lanjia Lodge med betagende udsigt over Mekong-Floden.

Rundrejsen i Nordthailand henvender sig til alle med interesse i natur, etniske grupper og kulturelle forhold.

DAG 1 ( frokost )

Du forlader Chiang Mai om morgenen og kører med minivan til Doi Inthanon, det højeste bjerg i Thailand. Her vil du besøge et smukt vandfald og nå toppen af Doi Inthanon med en betagende og smuk udsigt ud over Nord-Thailand. Derefter en kort og let trekking tur (varighed 1,5 timer) i området for at udforske den spændende fauna i denne Nationalpark. Efter frokost fortsætter rejsen vestpå til grænsen mod Burma og her når du Mae Hong Son hen på eftermiddagen. Om aftenen besøger vi det spændende marked i Mae Hong Son.
Overnatning: Fern Resort

DAG 2 ( morgenmad/frokost )

Efter morgenmad skal vi med longtail båd for at besøge Long Neck Karen. Long Neck Karen er også kendt som Girafkvinderne. De bærer de karakteriske ringe om halsen og er en af de mest betagende etniske grupper i denne del af Thailand. Efter frokost fortsætter vi mod Pai, hvor vi besøger en af de smukke grotter undervejs. Pai er kendt som en meget afslappet by i bjergene i Nord-Thailand. Der er en fantastisk atmosfære i byen. Du finder her små markeder og hyggelige restauranter. Mange bruger Pai som en mellemstation mellem Chiang Mai og de etniske grupper og naturoplevelser i Nord-Thailand.
Overnatning: The Quarter Pai

Dag 3 ( morgenmad/frokost/middag )

I dag starter vi med at besøge et par højdepunkter i Pai og fortsætter derefter mod Lisu Lodge. Efter ankomsten til Lisu Lodge går vi en tur igennem byen, hvor vi skal opleve Lisu folket. Vi starter ved Ton Lung tempel, hvor vi ser deres urte have. Derefter ser vi hvordan de lokale bor og stopper for te ved den lokale Shaman.

Tilbage på Lisu Lodge nyder vi frokost og om eftermiddagen tager vi en cykeltur i Lisu landsbyen. Om aftenen er der middag med traditionel Lisu danse show.
Overnatning: Lisu Lodge

Dag 4 ( morgenmad/frokost )

Efter morgenmad fortsætter turen til Chiang Dao elefant lejr, hvor vi først skal opleve elefanterne bade og derefter hvordan de arbejder. Derefter kan du fodre elefanterne før vi skal på bambus rafting ned af floden. Vi nyder en dejligt frokost ved floden i Tha Ton.

Vi fortsætter fra Tha Ton til det naturskønne Maekok River Village Resort.

Resten af dagen / aftenen er til fri disposition
Overnatning: Maekok River Village Resort

Dag 5 ( morgenmad/frokost )

Du starter dagen med en cykeltur i Tha Ton området. Her vil du have chance for at opleve det lokale liv og de mange frugt plantager i området.

Derefter kører vi gennem bjergene videre til Mae Sai, som er grænsebyen til Burma. Her gør vi et holdt og har tid til at betragte og udforske livet her i og omkring grænsebyen.

Vi fortsætter i bus mod Den Gyldne Trekant, hvor der venter os en dejlig frokost .

Om eftermiddagen skal vi besøge Opium Museum og sejle på Mekong floden mellem de 3 lande; Burma, Laos og Thailand..

Vi bor på Imperial Golden Triangle hotel ved den Gyldne Trekant og resten af dagen/aften er til fri disposition.
Overnatning: Golden Triangle Imperial Hotel

DAG 6 ( morgenmad/frokost/middag )

Efter morgenmad forsætter vi til Lanjia Lodge, hvorfra der vil være en fantastisk udsigt over Mekong-floden. Efter ankomsten til Lanjia Lodge får vi en præsentation af de 2 bjergstammer, som vi skal besøge ( Hmong & Lahu ). Vi går en tur igennem begge byer og besøger undervejs de forskellige Shamans, som byder os indenfor til te.

Om eftermiddagen vil en Hmong kvinde vise os kunsten at lave et batik lommetørklæde. Der er middag på vores terrasse og der vil blive vist en traditionel Hmong dans efter middagen.
Overnatning: Lanjia Lodge

DAG 7 ( morgenmad/frokost )

Efter morgenmad med minibus til Chiang Saen ( den gamle hovedstad i Lanna Kongeriget ) og derfra videre til Chiang Rai. Her skal vi besøge det Hvide tempel ( Wat Arun ) og et børnehjem, stiftet af et svensk ægtepar i 1989. Efter frokost er der afgang til Chiang Rai Lufthavn eller hotel. Du kan også vælge at tage tilbage til Chiang Mai.

Pris 2 personer = 39900 / Per person
Pris 4 personer = 28000 / Per person
Pris 6 Personer = 24200 / Per person

Single værelse + 8000 THB

Single værelse + 8000 THB

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange:

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børn:

Dit hotel 

09.00

Daglig

Samme pris som voksne

Kan du ikke finde, hvad du leder efter? Ingen bekymringer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Nyd traditionel bambus rafting langs Mae Tang-floden.

Oplev den smukke natur i nordthailand

Vi besøger forskellige bjergstammer på denne nordthailand rundrejse.

Vi sejler på floden med longtail båd

KOMBINERET FERIE MED KULTUR & STRAND ?

Hvorfor ikke kombinere Kultur og Sand på din ferie. Kontakt os for rejseforslag.
SANDSTRANDE

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugter for par og familier!
BEDSTE TURER

TRANSFER TIL / FRA CHIANG MAI

Sikker og Pålidelig
** Barnestol **
SIKKERHED