Mekong Cruise & Luang Prabang

Rute: Chiang Mai – Chiang Rai –Chiang Khong– Luang Prabang

Dag 1 – Chiang Mai (-/-/-)

Halv dag city tur med Doi Suthep. Ankomst til Chiang Mai, den nordlige Rose I Thailand. Transfer fra Chiang Mai lufthavn eller togstation til 3 stjernet hotel, centralt beliggende nær det berømte Night Bazar og Evolution Tour Service kontor.

Et af højdepunkterne for et besøg i Chiang Mai er Doi Suthep bjerget lokaliseret lidt uden for Chiang Mai by. Vi besøger toppen af bjerget og templet Wat Phra Doi Suthep, som uden tvivl er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nord-Thailand. Fra templet har vi en enestående udsigt ud over Chiang Mai by. Wat Doi Suthep blev grundlagt i 1383, men der blev først bygget en vej dertil i 1935 af Karen folket.

Efter vort besøg ved Wat Doi Suthep tager vi til det smukke vandfald Huay Kaew. Dette vandfald strækker sig over 3-etager og er 10 meter højt.

Vores byrundtur fortsætter mod Den Gamle Bydel hvor vi viser hvor det berømte Søndags Marked finder sted. Vi fortsætter mod China Town hvor vi går på opdagelse i grøntsags- og blomstermarkedet.

Turen fortsætter til Wat Chai Mongkol som er det mest aktive fungerende tempel i byen. Her kan vi virkelig opleve hvorledes thaierne bruger templet til at dyrke deres religion.

Resten af dagen / aftenen er til fri disposition.

Dag 2 – Chiang Khong (B/L/-)

Transfer fra Chiang Mai til den meget nordligt beliggende by Chiang Khong. Chiang Khong er en grænseby beliggende ved Mekong floden, og er indgangsvinklen til Laos (Huay Xai). Fra Chiang Mai kører vi til Chiang Rai (4 timer). Vi besøger det smukke og enestående Hvide Tempel i Chiang Rai. Og samtidig nyder vi en dejlig frokost i Chiang Rai. Fra Chiang Rai er der 2,5 times kørsel til Chiang Khong. Vi checker ind på hotellet i Chiang Khong og aftenen er til fri disposition.

Dag 3 – Mekong Cruise (B/L/D)
Luang Say båden afgår fra molen i Huay Xai kl. 09.00, og tager os ud på et spændende krydstogt ned ad Mekong floden til Pakbeng. Undervejs holder vi en pause for at komme tæt på livet i landdistrikterne langs Mekong floden, samt observere de forskellige etniske minoriteter. Der bliver serveret en dejlig frokost buffet om bord på båden. Vi ankommer til Pakbeng sidst på eftermiddagen, inden den smukke solnedgang. Vi checker ind på Luang Say Lodge. Aftensmaden nydes på terrassen, med en fantastisk udsigt over Mekong floden.

Dag 4 – Mekong Cruise(B/L/-)

Vi starter med en  komplet morgenmad på hotellet. (valgfri gåtur til Pakbeng marked, hvor folk fra de omkring liggende landsby-minoriteter sælger deres varer) Kl. 08.30 afgår båden til 2. del af krydstogtet. I løbet af bådturen afholder vi en kort pause, for at besøge en bjergside landsby. Her får vi set den traditionelle proces med produktion af Lao Whisky. Tilbage på båden nyder vi en herlig frokost buffet, og fortsætter vores cruise til Pak Ou. En landsby beliggende ved udmundingen af Nam Ou floden. Her besøger vi Tam Thing Caves of a Thousands Buddhas. Ankomst til Luang Prabang sidst på eftermiddagen. Overnatning I Luang Prabang på Mekong Riverside Hotel.

Dag 5 – Luang Prabang – Heldags by tur (B/-/-)

Efter en dejlig morgenmad besøger vi The Royal Palace Museum, som byder på mange interessante historiske aspekter, samt en guided audio-tur. Vi begynder så på vores tempel-tur, som består af nogle af byens smukkeste templer, og ikke mindst det storslåede Wat Xiengthong. Dette tempel repræsenterer den klassiske Luang Prabang stil, og er iøjnefaldende med sine tage fejende lavt, næsten ned til jorden. Endvidere besøger vi Wat Mai og Wat Visoun, kendt som Vand melon Stupa, på grund af sin form. Om eftermiddagen besøger vi det fremragende Arts and Ethnology Centre, som giver os et yderligere indblik i det etniske mix og kulturen i Laos. Derefter besøger vi tekstil og vævnings landsbyerne Ban Xangkhong og Ban Xienglek. Vores sidste udfordring idag er at bestige bjerget Mt Phousi, som byder på en fantastisk og spektakulær solnedgang, og en panoramisk udsigt over Luang Prabang og Mekong floden. Overnatning i Luang Prabang.

Dag 6 – Luang Prabang (B/-/-)

Fri disposition

Dag 7 – Luang Prabang (B/-/-)

Alt afhængig af din afgangs flight, kan du eventuelt have tid til fri disposition i Luang Prabang, inden transfer til lufthavnen for afrejse til Bangkok

Eller udvidelse – se andet program


NB !
På grund af bådens tidsplan, afgår denne tur lørdag, tirsdag, onsdag og fredag

Tur pris i Thai Bath
– 2 personer = 29.900 THB per person
– 4 personer = 25.000 THB per person
– 6 personer = 23.500 THB per person

Inklusiv

 • Transport i private biler
 • Overnatning i dobbelværelse
 • Båd ture iflg ovennævnte turbeskrivelse
 • Engelsk talende guide
 • Entre til angivne seværdigheder
 • Måltider: daglig morgenmad på hotelfrokost kun hvis beskrevet
 • Moms og service afregning
 • Baggage handling og drikke vand

Exklusive:

 • Visa stempel gebyr ved ankomst
 • Int’l fly billetter til/fra Laos
 • Rejseforsikringer i alle former
 • Frokost og middag, undtaget hvis angivet
 • Enkeltværelse
 • Andre fremmedsprogede guider
 • Peak turist sæson, eller andre specielle perioder
 • Ekstra barn eller voksen I dobbel værelse
 • Tips, drikkevarer og andre personlige udgifter

Ønkser du mere information, kan du skrive til os på : info@tilthailand.dk