Der er gode muligheder for massage Chiang Mai

og der er noget for enhver pengepung. Kvalitet og pris følges gerne ad. Thai massage er kendt af de fleste, og det er en tradition man har dyrket i Thailand gennem mange generationer. Man kan spore Thai massagen tilbage til den indiske ayurvedic praksis, som blev udviklet af buddhistiske munke for mere end 2000 år siden.

Overalt i Thailand, og i særdeleshed i turistområderne er der mulighed for at få massage. Mulighederne for massage Chiang Mai er mange. Prisen varierer fra 200 Baht for 1 time op til flere tusinde. Ofte har mange af hotellerne SPA faciliteter, og her skal man forvente at betale en højere pris.

Ønsker man virkelig at forkæle sig selv med massage Chiang Mai kan vi varmt anbefale Hotel Ratilanna på Chang Klan Road og The Chedi Hotel ved Natmarked. Deruodver er der Oasis Spa i den Gamle By. Forvent at der kræves tidsbestilling. Disse steder kan man ofte købe spapakker, og virkelig få sig en god forkælelse.

På mange af gaderne er der små massagesteder, hvor man får den billigste form for massage. En god gang olie massage koster omtrentlig 300 Baht for 1 time. Thai massage er lidt billigere.