Oplev mange højdepunkter på rejsen der bringer dig til nogle af de mest interessante områder i Nord-Thailand omkring Mae Hong Son og Pai.

 

Rejsen er med dygtig lokalguide og du indlogeret på gode hoteller.

Mae Hong Son

 

DAG 1 ( frokost )
Du forlader Chiang Mai om morgenen og kører med minivan til Doi Inthanon, det højeste bjerg i Thailand. Her vil du besøge et smukt vandfald og nå toppen af Doi Inthanon med en betagende og smuk udsigt ud over Nord-Thailand. Derefter en kort og let trekking tur (varighed 1,5 timer) i området for at udforske den spændende fauna i denne Nationalpark. Efter frokost fortsætter rejsen vestpå til grænsen mod Burma og her når du Mae Hong Son hen på eftermiddagen, hvor resten af dagen vil være til fri disposition. Om aftenen kan du tage med til Mae Hong Son by og opleve det lokale marked.

doi-inthanon-chiang-mai

 

DAG 2 ( morgenmad/frokost )
Efter morgenmad med longtail båd for at besøge Long Neck Karen. Long Neck Karen er også kendt som Girafkvinderne. De bærer de karakteriske ringe om halsen og er en af de mest betagende etniske grupper i denne del af Thailand. Vi sætter kursen mod Pai og besøger undervejs en af de smukke grotte i Nord-Thailand. Efter frokost når vi frem til Pai, hvor du har chancen for at fange backpacker atmosfæren. Pai er kendt som en meget afslappet by i bjergene i Nord-Thailand. Der er en fantasisk atmosfære i byen. Du finder her små markeder og hyggelige restauranter. Mange bruger Pai som en mellemstation mellem Chiang Mai og de etniske grupper og naturoplevelser i Nord-Thailand. Om aftenen skal du naturligvis opleve det spændende nat marked i byen.

Mae_Hong_Son

 

Dag 3 ( morgenmad/frokost )
I dag starter vi dagen med besøg ved de varme kilder, hvor du kan bade og slappe af. Vi skal også se andre højdepunkter i Pai, som Grand Canyon og Coffee in Love.
Efter frokost vender vi retur til Chiang Mai.

hot-springs-pai-thailand

 

 

Pris i THB for Mae Hong Son & Pai – 3 dages turen:

Privat tur ( 2 personer ) =  15.600  THB per person
Privat tur ( 4 personer ) =  10.250  THB per person
Privat tur ( 6 personer ) =  8.450  THB per person

( single rum koster ekstra 2.800 THB )

 

Turen inkluderer

–          Engelsk talende lokal guide

–          Transport

–          Aktiviteter som program

–          Rejsen starter og slutter i Chiang Mai

–          Mad som program

–          Overnatning på gode hoteller

 

Send forespørgsel:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked