Et kort stykke øst for Chiang Mai, væk fra turist områderne kommer vi til de frugtbare dale og de smukke bjerglandskaber på Lanna Cykeltur, som vi ikke har mulighed for at se fra byen.

Vi starter vores Lanna Cykeltur i  landdistrikterne tæt på håndværkerbyen San Kampaeng.

Totalt cykler vi ca 40 kilometer i landdistrikterne og kommer til steder hvor vi ofte oplever, at vandbøfler og okser er de vigtigste værktøjer for de hårdt arbejdende landmænd. På denne tur får vi et indblik i det lokale liv og vi bliver mødt overalt af det så berømte thailandske smil.

Vi besøger også San Kampaeng markedet, hvor vi vil opleve de friske frugter, som sæsonen byder på og frugterne vil give os en dejlig energi til at opleve dette smukke område. Vi kommer ind til små templer hvor vi kan prøve at ligge gaver og vi cykler i åbne områder på små stier gennem rismarker, mens vi kommer nærmere de skove og bjerge der omgiver hele området.

Lanna Cykeltur

 

Vi besøger også de varme kilder i San Kampheang, hvor vi kan få renset krop og sjæl i de helbredende kilder.  Vores frokost spiser vi på en lokal restaurant, hvor vi anbefaler den nordthailandske klassiker, Kao Soy. Dette er en lækker karry ret med kylling og gule nudler.

 

Denne tur er en ægte Thai oplevelse, som kan være svært at finde tilsvarende andre steder i Thailand.  Turen passer til alle både børn og voksne.

 

Pris i THB for Lanna Cykeltur turen:

Gruppe tur ( join med andre ) =  2.950  THB per Voksen / 2.750 THB per Barn (5 -11 år)

 

Turen inkluderer

–          Engelsk talende guide

–          Snacks / Vand

–          Frokost

–          Cykel / Hjelm

 

 

Send forespørgsel:

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked