Ønsker du hotel i Chiang Mai kan Evolution Tour hjælpe dig

 

Har du planer om at besøge Chiang Mai tilbyder Evolution Tour rådgivning om valg af hotel i Chiang Mai. Du kan endvidere også bestille hotel i Chiang Mai gennem os. Med eget danske Servicekontor i Chiang Mai har vi fingeren på pulsen med hvilke hoteller der passer til netop dine behov. 

 

Chiang Mai tilbyder over 100 hoteller og der er noget for enhver smag. Om du vil bo i Den Gamle Bydel eller tæt på Natmarked eller den spændende Nimmanhaemin Road så er der mange muligheder. Kommer du til Chiang Mai som backpacker er der også flere spændende low budget hoteller som kan være interessante.

 

Vi har på hjemmesiden samlet en række anmeldelser af hoteller i Chiang Mai. Vi har selv besøgt dem alle sammen og giver vores mening om det specifikke hotel i Chiang Mai. Du lærer lidt om vores oplevelser af hotellet og kan måske bruge det i din egen planlægning og i dit valg af hotel i Chiang Mai.

 

Chiang Mai tilbyder både luksus hoteller samt hoteller i andre prisklasser. Du kan virkelig forkæle alle sanserne i Chiang Mai. Chiang Mai er billigt og du finder her rigtig fornuftige overnatningspriser i forhold til Syd-Thailand. Så når du vælger hotel i Chiang Mai er der rigtige gode betingelser for at få meget for pengene.

 

Du er velkommen til at kontakte os såfremt du har brug for hjælp i forbindelse med din ferie i Chiang Mai og øvrige Nordthailand.