Bekrivelse af Flight of The Gibbon

Vores dag startede ca. kl. 9 hvor vi blev samlet op på vores hotel. I bussen sad allerede én ung mand som det skulle vise sig at vi skulle følges med hele turen igennem junglens trætoppe. Vores chauffør sagde ikke meget, og da vi kom ud på lidt større veje, hev han pludselig en lille skærm ned fra loftet i bussen. På skærmen kørte et klip fra en amerikansk reality serie, som gik ud på at komme hurtigst fra A til B eller noget ligene). Deltagerne i klippet skulle gennemføre Flight of the Gibbon. Vi kunne fornemme at de ansatte hos Flight of the Gibbon var stolte af at have været vært for et amerikansk reality show, hvilket vi regnede med var grunden til at vi skulle se klippet på vej i bussen.

Efter klippet var færdig faldt vi hurtig i søvn, og vågnede først ved ankomsten til startbasen for Flight of the Gibbon.

Vi var lidt forvirret i starten, og var ikke helt klar over hvad der skulle foregå, men vi blev sat ved et bord, hvor vi fik serveret lidt at drikke og nogle Thailandske riskager. Herefter fik vi nogle papir vi skulle udfylde hvorefter vi blev briefet i hvad der skulle foregå. Vi blev i-klædt vores sikkerhedsudstyr, og taget billeder af (èt gratis billede var med i prisen, og det skulle senere vise sig at være dette billede, taget på landjorden hvilket vi blev lidt ærgerlige over)

Vi blev igen samlet op af en bus og kørt til startposten sammen med vores 2 instruktører. Her fik vi instrukser i hvordan vi skulle ”flyve” fra post til post.

På vores tur igennem junglen fulgtes vi ikke kun med den unge man, men også med 6 kinesere. Vi var i okay form, og kunne sagtens holde til de få trek vi havde ind imellem ”flyveturende”, men kineserene var lige ved at gå til af bare udmattelse.

Det betød vi kom lidt langsommer igennem alle posterne, men vores 2 instruktører var heldigvis meget underholdene. Vi kom igennem de ca. 38 poster og blev atter hentet af vores bus, og kørt tilbage til start basen hvor vi fik serveret middagsmad: Ris! Hihi

Vi blev færdige og derefter fik vi muligheden for at besøge et vandfald lidt derfra. Den unge mand vi havde fulgtes med hele turen, råbte straks ja, så vi blev kørt op til vandfaldet.

Vi blev dog helt udmattet over tanken om at skulle til at trekke langt ind i junglen igen, og vi spurgte derfor buschaufføren hvor langt der var. Han svarede 30 min. Det var ikke det svar vi havde håbet på, men da han fandt ud af at vi ikke ville tage turen derop, prøvede han at forklare os noget… tilsidst fandt vi ud af at han prøvede at fortælle at vi havde 30 min.Inden vi skulle afsted igen, og han trak os 2 meter væk fra bussen, hvorfra vi kunne se vandfaldet 50 m derfra … haha. Vi gik op til vandfaldet og tog lidt billeder og så gik turen hjemad igen.

Naturen i området var det smukkeste natur og de hyggeligste landsbyer vi havde set på vores Thailands tur overhovedet. Det var noget af en oplevelse.

Ønkser du mere information, kan du skrive til os på : info@tilthailand.dk