Doi Suthep

Oplev det gudesmukke tempel Wat Phrathat Doi Suthep som ligger på bjerget Doi Suthep ved Chiang Mai. Doi Suthep er det helligste tempel i Chiang Mai og du har en fantastisk smuk udsigt oppe fra Doi Suthep bjerget over Chiang Mai.

Et af de vigtigste højdepunkter af enhver rejse til den nordlige Rose, Chiang Mai, er et besøg på det berømte Doi Suthep bjerg der ligger i udkanten af Chiang Mai. Doi Suthep (1,676 m) er en af de to toppe af bjerge der ligger vest for Chiang Mai, og den anden bjergtop er kendt som Doi Pui. Vi vil besøge toppen af Doi Suthep hvorfra vi vil have en fantastisk udsigt over Chiang Mai by.

Et af de smukkeste templer i Nord Thailand er placeret på toppen af Doi Suthep. Det meget hellige Wat Phratat Doi Suithep blev grundlagt i 1383 og er et stor symbol på de buddhistiske traditioner i det nordlige Thailand. En vej til templet blev bygget i 1935 af Karen-folket.

Morgentur fra 08.30 til 12.00
Aftentur fra 13.30 til 17.00

Oplev det gudesmukke tempel Wat Phrathat Doi Suthep som ligger på bjerget Doi Suthep ved Chiang Mai. Doi Suthep er det helligste tempel i Chiang Mai og du har en fantastisk smuk udsigt oppe fra Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Der er 306 trappetrin op til Doi Suthep ( der findes også en elevator )

Efter Doi Supthep besøger vi landsbyen Meo på Doi Pui bjerget. Vi besøger byens museum, hvor du kan lære mere om der historie og livsstil.

Ekstra: Et besøg i Phu Ping Palace (åben fre, lør og søndag) koster ekstra 50 THB per person. Phu Ping Palace er kongens vinter palace.

Når du er inde på tempelområdet skal besøgende tage deres sko af. Besøgende skal være passende påklædt. Den oprindelige chedi er det mest hellige område inde i Doi Suthep templet. Inden for tempel områder er der flere pagoder, statuer, klokker og andre helligdomme.

600 TBH per person

(Adgang til Phu Ping Palace + 50 THB per person)

* Minimum 2 personer

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange:

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børn:

Dit hotel

08.30 eller 13.30

Daglig

Samme pris som voksne

Kan ikke finde det, du leder efter?
Ingen problemer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Besøg det smukkeste tempel, Wat Phra That Doi Suthep.

Vores erfarne guide vil hjælpe dig denne dag.

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugter for par og familier!
bedst sælgende

Kombiner den historiske park med sandstrande?

Hvorfor ikke kombinere historie og sandstrande på din ferie. Kontakt os for rejseforslag.
sandstrande

TRANSFER TIL / FRA CHIANG MAI

SIKKER OG PÅLIDELIG
** BARNESTOL **
Sikkerhed først