Doi Inthanon National Park

Turen op til Doi Inthanon byder på mange gode udsigtsposter, samt nogle af Thailands største vandfald. Doi Inthanon National Park har masser af interessante ting at opleve. Du vil hurtigt se, at Doi Inthanon National Park ikke kun har Thailands højeste bjerg, men tilbyder så meget mere, såsom kaffeplantager, et rigt fugleliv, blomster og grøntsager.

Du skal medbringe noget varmere tøj, da der er ret køligt på toppen, og luften er meget tynd.

Du bliver hentet på dit hotel i Chiang Mai omkring kl. 08.00 til 08.30. Derefter kører vi mod syd, og undervejs kan du nyde de smukke omgivelser.

På vej op ad Doi Inthanon bjerget besøger vi Wachiratan vandfald. Dette vandfald er stort og kraftfuldt, og du vil føle tågen og se farverige regnbuer. Tågen fra vandfaldet gør det imidlertid lidt udfordrende at være i stand til at tage fotos, da du bliver lidt fugtig.

Nær toppen af Doi Inthanon skal vi besøge de to smukke Chedis / Pagodaer, der blev bygget til ære for kongen og dronningens 60-års fødselsdage henholdsvis i 1987 og 1993. Det er et fantastisk smukt syn, der møder os, lige når vi får et glimt af området. For at komme op til tårnene bruger du en lang trappe, men der er også en rulletrappe til hvert tårn, så alle vil kunne opleve tårne såvel som den fantastiske udsigt her – vi er op i næsten 2,5 kilometers højde. Luften virker vidunderligt frisk og tynd. Hele området er smukt omgivet af en farverig Rhododendron Park.

Vi kører de sidste næsten 5 km op til toppen af bjerget Doi Inthanon (2565), så du nu er på listen over de relativt få europæere, der har besøgt Thailands højeste bjerg. Ved middagstid får du serveret en dejlig frokost på en dejlig thailandsk restaurant.

Vi vil være tilbage i Chiang Mai omkring kl. 17.00.

  • Voksne 1300 THB pr. Person

    * Minimum 2 personer

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børn:

Dit hotel

08.00 – 08.30 

Daglig

Samme pris som voksne

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?
Ingen bekymringer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Doi Inthanon er hele 2565 meter

Besøg den smukke Rhododendron Park med en vidunderlig udsigt over bjergene

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugter for par og familier!
bedst sælgende

TRANSFER TIL / FRA CHIANG MAI

SIKKER OG PÅLIDELIG
** BARNESTOL **
Sikkerhed først

Leder du efter en strandferie?

Se på vores foretrukne hoteller
sandstrande