Oplev Thailands højeste bjerg Doi Inthanon (2565 m)

Fantastisk heldags udflugt til Doi Inthanon National Park.

Turen er inklusiv lunch.

 

Du bliver afhentet på dit hotel i Chiang Mai omkring 08.00 – 08.30. Herefter går turen sydpå, og undervejs  kan du nyde de smukke omgivelser.

På vejen op mod Doi Inthanon bjerget skal vi besøge Wachiratan vandfaldet. Dette vandfald er stort og kraftigt, og du vil mærke tågedisen og kunne se regnbuers flotte farver. Tågedisen fra vandfaldet gør det dog til en lille udfordring at kunne tage video og foto, da vi vil blive lidt fugtige.

 

Vi fortsætter vores tur opad og skal besøge Siritarn vandfaldet, samt en Karen Hilltribe Village (bjergside landsby).

Tæt på selve toppen af Doi Inthanon skal vi besøge de 2 flotte Chedi / Pagoda, som blev bygget til ære for Kongen og Dronningens 60 års fødselsdage, henholdsvis i 1987 og 1993. Det er et gudesmukt syn som møder os, lige når vi får øje på området. For at komme helt op til tårnene er der en lang trappe, men samtidig har man lavet en rullende trappe til hvert tårn, således gangbesværede også vil kunne opleve tårnene, samt den fantastiske udsigt som man har herfra, vi er jo oppe i små 2,5 kilometers højde. Luften virker dejlig frisk og tynd. Hele området er flot omgivet af en farverig Rhododendron Park.

 

Vi kører de sidste knap 5 km op til toppen af bjerget Doi Inthanon (2565), således du nu vil være på den liste af de forholdsvis få europæere som har besøgt Thailands højeste bjerg.

Midt på dagen vil der være indlagt en dejlig frokost på en hyggelig thai restaurant. Frokosten er inklusiv i tur prisen.

Vi vil være tilbage i Chiang Mai omkring kl. 17.00.

http://www.infochiangmai.dk/doi-inthanon-fuld-dag/doi-inthanon-chiang-mai-tha991/

 

 

Priser i THB for Doi Inthanon turen:

Gruppe tur ( join med andre ) : Mellem 2 til 12 personer =  1.200  THB per person

Turen inkluderer

–          Engelsk talende guide

–          Transport

–          Frokost

–          Entree

 

Se Gæstebeskrivelse her: TRYK

 

 

Send forespørgsel:

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked