Chiang Mai har masser af muligheder for Cykling Chiang Mai

Er man bedre på cykel end til gåturer kan man med fordel leje en cykel i den gamle bydel og cykle lidt rundt mellem templerne og de forskellige seværdigheder. Du kan finde almindelig cykel udlejning på Chaiyaphum Road, Chiang Mai. Den gamle bydel tæt ved Thapae Gate.

Cykling Chiang Mai udenfor den gamle bydel i Chiang Mai’s storby traffik kan dog ikke anbefales.

Holder man af at cykle i naturen hjemme i Danmark, så skuffer Chiang Mai heller ikke her. Der findes forskellige guidede cykel turer, som tager dig lidt væk fra Chiang Mai’s storby traffik. Der er alt fra halv dags ture til ture med overnatning. Hvem kan så deltage ? stor set alle som er vant til at cykle og motionere lidt.

For de noget mere specialierede og proffessionelle findes der masser af andre muligheder.

Cykling Chiang Mai er et Mountain Bike paradis, med spændende ruter og fantastiske nedkørsler. Der vil være mange adrenalin susende mountain bike oplevelser i vente. Chiang Mai vil kunne tilbyde mountain bikers masser af muligheder for at opleve sine fantastiske bjerge og unikke natur.

Du kan selv arrangere dine cykelturer i Chiang Mai og omegn, men flere og flere bruger tur arrangørernes tilbud om guidede ture.

Du kan læse mere om Evolution Tours guidede cykeltur under fanen Cykelture.