Chiang Mai shopping tilbyder dig nogle af de bedste muligheder i Thailand..

Priserne i Chiang Mai shopping er ofte bedre end de mere turistede destinationer såsom Bangkok, Phuket og Koh Samui. Chiang Mai shopping kommer med masser af gode muligheder. Det mest åbenlyse sted for turisten er det berømte Natmarked beliggende i centrum af byen. Flere hoteller har nærmest direkte adgang til Natmarkedet og andre hoteller har shuttle bus service til dette marked. Markedet åbner omkring klokken 20 hver aften. Her kan alt mellem himmel og jord købes. Mange forskellige souvernirs fra Nordthailand (t-shirts; sjaler/sarong; CD´er; træudskæringer og meget meget mere). Husk at bede om bedre priser end det som sælgeren oplyser.

Natmarkedet fylder en helt gade og er karakteriseret ved at have mange små boder, hvorfra der således sælges næsten alt hvad turisten søger. Der er mange restauranter i forbindelse med Natmarkedet, så man kan nemt have en god aften der.

Ellers er der også mange shoppingcentre i Chiang Mai. Blandt andet Central Aiport Plaza, eller blot Chiang Mai Plaza. Dette er et 6 etagers shoppingcenter og Chiang Mai Plaza er måske byens bedste shoppingsted. Kun orginalvarer og mærkevare vi også kender fra Danmark, men blot til thailandske priser. Der er også restauranter og biograf i Chiang Mai Plaza. Derudover er der Central Huay Kaew, som også er et ganske udmærket shoppingcenter, men som henvender sig mere til den thailandske indkøber.

Vil du besøge disse shoppingcentre er det blot at sige ”Central Huay Kaew” eller ”Chiang Mai Plaza” I begge shoppingcentre kan der anvendes kreditkort.

Et andet godt shoppingsted er Nimmenhamin Road som er beliggende i den nordvestlige ende af byen. Dette svare lidt til en ”almindelig gågade”. Masser af små lækre forretninger med blandt andet home decor, mode og meget andet.

Der er ligeledes ”Northern Village” hvor mange lokale produkter kan købes. Mange af produkterne er mærket med et Lannastil stemple. Northern Village er placeret i Chiang Mai Plaza (Central Airport)

Der findes ligeledes mange spændende bogforretninger i Chiang Mai. Mest kendt er Suriwong nær Natmarkedet. Der er også mange 2hand bogforretninger.

Så Chiang Mai shopping kunne ikke være mere interessant…