Chiang Mai Rundtur – 3 dage

Hvad er ikke inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Denne 3-dages rundrejse i Chiang Mai byder på masser af oplevelser. På rundrejsen får du mulighed for at opleve de allervigtigste attraktioner, Nordens Rose har at byde på.

Glæd dig til en tur på cykeltaxa, besøg ved nogle af byens templer samt en lækker Khantoke middag på førstedagen.

Dag 2 byder på en dejlig tur til Chiang Mais vigtigste tempel, Doi Suthep, som er beliggende på bjerget lidt uden for byen. Du kommer også til at opleve det smukke Huay Kaew-vandfald samt en sejltur på Ping-floden.

Dag 1 ( middag )

– Transport fra lufthavn eller togstation til hotel, centralt beliggende tæt på Night Bazar,
– Afhentning på hotellet ca. Kl. 16.00 i SamLor / 3-hjulet cykeltaxa- Cykel tur ind til og inde i den gamle bydel med besøg i 1 eller 2 templer.
– Dinner “Khantoke” ca. kl. 19.00

Et besøg i Chiang Mai bør også indeholde en afslappende tur oplevelse med en cykel taxi. Vi starter derfor vores udflugt omkring kl 16.00 hvor du bliver afhentet af en SamLor.

Vi kører ind til den gamle bydel hvor du får tid til at nyde den specielle stemning og livet rundt i de travle gader. Der er et mix af mennesker, thai – backpackere – herboende udlændinge samt turister.

Denne aften står i Nord-Thailands navn med Khantoke dinner, hvor maden er fra Nordthailand og under middagen vil du blive underholdt med danse fra Nordthailand.

Overnatning: Rimping Village Resort

Dag 2 ( morgenmad / frokost )

– Oplev Doi Suthep temple
– Se lokallivet ved Huay Kaew-vandfald
– Bådtur på Ping floden

Et af højdepunkterne for et besøg i Chiang Mai er Doi Suthep bjerget lokaliseret lidt uden for Chiang Mai by. Vi besøger toppen af bjerget og templet Wat Phra Doi Suthep, som uden tvivl er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nord-Thailand. Fra templet har vi en enestående udsigt ud over Chiang Mai by. Wat Doi Suthep blev grundlagt i 1383, men der blev først bygget en vej dertil i 1935 af Karen folket.

Efter vort besøg ved Wat Doi Suthep tager vi til det smukke vandfald Huay Kaew. Dette vandfald strækker sig over 3-etager og er 10 meter højt.

Vi forlader vandfaldet og kører ad Huay Kaew Road og passerer Chiang Mai Universitet og stopper ved Studio Naenna. Dette væveri blev grundlagt af Patricia Chessman i 1987 og udstiller håndlavede kvalitets tekstiler udarbejdet efter gamle traditioner. Dette væveri er meget berømt og P. Chessman arbejder i dag på Chiang Mai Universitetet som lektor inden for traditionel kunst.

Vi nyder en dejlig frokost.

Vores byrundtur fortsætter mod Den Gamle Bydel hvor vi viser hvor det berømte Søndags Marked finder sted. Vi fortsætter mod China Town hvor vi går på opdagelse i grøntsags- og blomstermarkedet. Turen fortsætter til Wat Chai Mongkol som er det mest aktive fungerende tempel i byen. Her kan vi virkelig opleve hvorledes thaierne bruger templet til at dyrke deres religion. Fra templet tager vi med båd på Ping Floden og ser byen fra vandsiden. Vi ender lidt uden for Chiang Mai hvor vi bliver budt inden for i et dejligt hus og får serveret noget lækkert frugt. Herefter bliver vi kørt tilbage til hotellet.

Overnatning: Rimping Village Resort

Dag 3 ( morgenmad )

– Morgenen er på egen hånd.
– Transport til lufthavn eller togstation.

Pris i THB for Chiang Mai Rundtur – 3 dages turen:

Privat tur ( 2 personer ) =  8.800  THB per person
Privat tur ( 4 personer ) =  7.100  THB per person
Privat tur ( 6 personer ) =  6.500  THB per person

( single rum koster ekstra 3.300 THB )

 

 

Opsamlingssted:

Tid:

Afgange:

Hvad er inkluderet:

Hvad er ikke inkluderet:

Børn:

Dit hotel 

09.00

Daglig

Samme pris som voksne

Kan du ikke finde, hvad du leder efter? Ingen bekymringer! Send os en besked, så finder vi det, du leder efter

Vi er også tilgængelige på Whats App: +66896039642

Følg os for mere rejseinspiration

HØJDEPUNKTER

Denne aften står i Nord-Thailands navn med Khantoke dinner, hvor maden er fra Nord-Thailand og under middagen vil du blive underholdt med danse fra Nord-Thailand.

Et af højdepunkterne for et besøg i Chiang Mai er Doi Suthep bjerget lokaliseret lidt uden for Chiang Mai.

Dette vandfald strækker sig over 3-etager og er 10 meter højt.

KOMBINERET FERIE MED KULTUR & STRAND ?

Hvorfor ikke kombinere Kultur og Sand på din ferie. Kontakt os for rejseforslag.
SANDSTRANDE

CHIANG MAI UDFLUGTER

Flere spændende udflugter for par og familier!
BEDSTE TURER

TRANSFER TIL / FRA CHIANG MAI

Sikker og Pålidelig
** Barnestol **
SIKKERHED