Dag 1 ( middag )

– Transport fra lufthavn eller togstation til hotel,  centralt beliggende tæt på Night Bazar,

– Afhentning på hotellet ca. Kl. 16.00 i SamLor / 3-hjulet cykeltaxa

– Cykel tur ind til og inde i den gamle bydel med besøg i 1 eller 2 templer.

– Dinner “Khantoke” ca. kl. 19.00

 

Et besøg i Chiang Mai bør også indeholde en afslappende tur oplevelse med en cykel taxi. Vi starter derfor vores udflugt omkring kl 16.00 hvor du bliver afhentet af en SamLor.

Vi kører ind til den gamle bydel hvor du får tid til at nyde den specielle stemning og livet rundt i de travle gader. Der er et mix af mennesker, thai – backpackere – herboende udlændinge samt turister.

Denne aften står i Nord-Thailands navn med Khantoke dinner, hvor maden er fra Nord-Thailand og under middagen vil du blive underholdt med danse fra Nord-Thailand.

Khantoke

 

Dag 2 ( morgenmad / frokost )

– Oplev Doi Suthep temple

– Se lokal livet ved Huay Kaew vandfald

– Bådtur på Ping floden

 

Et af højdepunkterne for et besøg i Chiang Mai Rundtur er Doi Suthep bjerget lokaliseret lidt uden for Chiang Mai by. Vi besøger toppen af bjerget og templet Wat Phra Doi Suthep, som uden tvivl er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nord-Thailand. Fra templet har vi en enestående udsigt ud over Chiang Mai by. Wat Doi Suthep blev grundlagt i 1383, men der blev først bygget en vej dertil i 1935 af Karen folket.

 

Efter vort besøg ved Wat Doi Suthep tager vi til det smukke vandfald Huay Kaew. Dette vandfald strækker sig over 3-etager og er 10 meter højt.

 

Vi forlader vandfaldet og kører ad Huay Kaew Road og passerer Chiang Mai Universitet og stopper ved Studio Naenna. Dette væveri blev grundlagt af Patricia Chessman i 1987 og udstiller håndlavede kvalitets tekstiler udarbejdet efter gamle traditioner. Dette væveri er meget berømt og P. Chessman arbejder i dag på Chiang Mai Universitetet som lektor inden for traditionel kunst.

 

Vi nyder en dejlig frokost.

 

Vores Chiang Mai Rundtur fortsætter mod Den Gamle Bydel hvor vi viser hvor det berømte Søndags Marked finder sted. Vi fortsætter mod China Town hvor vi går på opdagelse i grøntsags- og blomstermarkedet. Turen fortsætter til Wat Chai Mongkol som er det mest aktive fungerende tempel i byen. Her kan vi virkelig opleve hvorledes thaierne bruger templet til at dyrke deres religion. Fra templet tager vi med båd på Ping Floden og ser byen fra vandsiden. Vi ender lidt uden for Chiang Mai hvor vi bliver budt inden for i et dejligt hus og får serveret noget lækkert frugt. Herefter bliver vi kørt tilbage til hotellet.

 

Dag 3 ( morgenmad )

– Morgenen er på egen hånd.

– Transport til lufthavn eller tog station.

 

 

Pris i THB for Chiang Mai Rundtur – 3 dages turen:

Privat tur ( 2 personer ) =  8.800  THB per person
Privat tur ( 4 personer ) =  7.100  THB per person
Privat tur ( 6 personer ) =  6.500  THB per person

( single rum koster ekstra 3.300 THB )

 

Turen inkluderer

–          Engelsk talende guide

–          Transport

–          Aktiviteter som program

–          Rejsen starter og slutter i Chiang Mai

–          Mad som program

–          Overnatning i delt dobbeltrum

 

 

Send forespørgsel:

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked