Så er den allerførste Chiang Mai ostebar endelig åbnet. Chiang Mai ostebar vil med garanti være en fryd for osteelskere, og den er placeret i Rimpings filial i det nye Maya center. Begrebet Chiang Mai ostebar svarer til en sushibar, hvor kunder kan sidde og se osteentusiaster forberede maden og imødekomme kundernes smag.

Chiang Mai ostebar er stolt af at ansætte folk, der besidder stor begejstring for mad og som har talent for at matche brød, oste og vine baseret på folks ganer. En af de ansatte nævner, at fordi thailændere ikke spiser en masse ost, er kanapeer en god måde at udsætte dem for de mange forskellige smage af ost fra hele verden. Udlændinge, der har opdaget baren, er blevet forundrede over udvalget af internationale oste lige fra fluffy Ricotta importeret fra Italien og Le Figou fra Frankrig til Manchego Curado fra Spanien.

Udover at sælge ost per kilo eller stykke, serverer baren også lækre vine og øl, brød og desserter. Baren er perfekt til nybegyndere, der gerne vil udvide deres smagsløg ved at prøve forskellige luksuriøse oste, samt til ostekendere der er på udkig efter deres foretrukne ost.

Har du fået lyst til at besøge Chiang Mais første, og indtil videre eneste, rigtige ostebar, foregår det altså i det nyåbnede Maya shoppingcenter, hvor Rimping-butikken er klar til at opfylde diverse osteønsker.