Chiang Mai natteliv et interessant og varieret

Der er noget for enhver smag. Masser af gode barer og pubs, mange lokaliseret inden for gåafstand fra Natmarked eller den Gamle By. I Chiang Mai natteliv kan du nemt finde spændende natteliv hele ugen.

Uanset om du ønsker en god whiskey i fred og ro, live-sport eller funky lounge musik er der noget for enhver smag. Chiang Mai natteliv er kendt som værende Nordthailandsk kulturcentrum, og der findes ligeledes mange steder med livemusik.

Her vil vi nævne blot nogle af de mest populærer steder i Chiang Mai natteliv:

The Brasserie: Måske et af byens bedste steder for livemusik. Afslappet atmosfære. Blues og lokal rock. Gerne gang i den efter kl. 23.00. Er placeret ned mod floden, og der er også mulighed for at spise (37 Charoenrat Road over Nawarat Bridge og første vej til venstre).

Rasta Cafe: Et populært sted, meget afslappet, backpacker atmosfære. Er beliggende både ved Natmarked (ved siden af Jernbroen). Livemusik, mest reggae, men også jazz og rock.

Northgate Jazz Co-op: En lille bar med god musik. Billige drinks og en mixet gruppe af thaiere og turister. Beliggende tæt på Rasta Cafe.

Roots Rock Reggae: Et must når man er i Chiang Mai og ønsker en sjov aften. Der er gang i den næsten hver aften. Mix mellem thaiere og turister. Beliggende ved Ratwithi Road i Den Gamle By.

Zoe in Yellow: Også beliggende i Den Gamle By. Funky bar med livemusik og DJ i weekenden. Livlig atmosfære med mix af thaiere og turister. Nær Roots Rock Reggae.

The Writers Club and Wine Bar: Et populært sted for locale skribenter hver fredag aften. Venlige ejere, godt udbud af vin og mad. Godt sted at stoppe også når man er på Søndags Marked i Den Gamle By. Beliggende 141/3 Ratchadamnoen Road (nær Wat Chedi Luang).

The Irish Pub: STEDET for lokale expats. God Pub mad, live sport på storskærme. Beliggende Ratvithi Road.

The Mix Bar (Hotel Dusit D2): Måske byens mest sofistikerede bar. Lokaliseret i Dusit D2 hotellet lige ved Natmarked. Godt vinkort

WOW Bar: Står for ”Whisky and Wine” placeret i Shangri-La hotellet. Fantastisk drinkkort

Chedi Terrace: Rejs tilbage i tiden med en Gin&Tonic når du sidder her. Baren er det tidligere Britiske Konsulat, og holdt i gammel original og sublim stil. Nær Natmarked.

Number1: Placeret på Loy Krao Road. Byens bedste udbud af belgiske øl, og god atmofære. Kig efter ”Number1” skiltet. Venlig atmosfære.