Chiang Mai med børn giver spændende attraktioner i Chiang Mai

Familien Boysen har været på research i Chiang Mai og området med henblik på at finde børnevenlige aktiviteter og oplevelser.

Børnene har bestemt ikke kedet sig i weekenderne hvor besøgene oftest har fundet sted.

Vi er også selv blevet yderligere begejstret for byen, og kan så absolut varmt anbefale Chiang Mai til børnefamilier. Udover de dejlige hoteller som byen tilbyder, har vi nedenfor lavet en liste over de familievenlige attraktioner som byen og området også tilbyder.

Du kan booke disse aktiviteter gennem Evolution Tour.

 

Chiang Mai med børn – Horse Riding

Hesteridning – tilpasset til både begyndere samt erfarne.

Dette eksklusive hesteridnings program tilbyder dig en sjov, sikker og behagelig måde til at opleve området. Det er normalt halvdags turer som tilbydes, og man opfordres til at kontakte tur operatøren for at afklare hvorvidt man er begynder eller erfaren, således turen kan blive tilpasset til dine behov.

Link: http://horseriding.chiangmaiinfo.com/

Chiang Mai med børn

 

Chiang Mai med børn – X Centre

Aktioncenter med paintball, go-cart, bungy jump mm.

Dette X-Center er meget glad for familie besøg, og tilbyder mange sjove oplevelser til børn i alle aldre.

Link: http://www.chiangmai-xcentre.com/

Chiang Mai med børn

 

Chiang Mai med børn – Flight of The Gibbon

Flight of the Gibbon, oplevelsespark, fra trætop til trætop via hængebro eller stål wirer. Uforglemmelige adrenalin pumpende oplevelser og gys. Se mere omkring denne tur under fanen Udflugter og Aktiviteter

Link: http://www.treetopasia.com/

 

Chiang Mai med børn – Zoo med Chiang Mai Aquarium

Chiang Mai Zoo er en øko turist attraktion for alle turister, et vildtlivs læringscenter, beliggende i en af de mest frugtbare stedsegrønne skove i Thailand. Området med sine 212,4 hektar er placeret ved foden af bjerget Doi Suthep.

Link:  http://chiangmaizoo.peam.biz/

Chiang Mai med børn

 

Chiang Mai Zoo er en fantastisk oplevelse med mange forskellige dyr fra hele verden. Parken er smukt beliggende med masser af blomster . Der afholdes dagligt flere dyreshow. Desuden indeholder parken Chiang Mai Zoo Aquarium, som er et levende museum som kan prale af at have Syd Øst Asiens længste Hav rørs tunnel, som gør muligt at ferskvands og saltvands skabninger kan sam-eksistere under et tag.

Chiang Mai med børn

 

Chiang Mai med børn – Tiger Kingdom Mae-Rim

Tiger Kingdom er ingen zoologisk have, men mere en kombination mellem en tiger park og en restaurant. Tiger Kingdom er så afgjort for store katte elskere, og man vil finde ud af, at tigre ikke er så aggresive som man måske måtte tro.

Link: http://www.tigerkingdom.com/Home.htm

Chiang Mai med børn

 

Chiang Mai med børn – Mae Sa Snake Farm

Mae Sa slange farm er udover sine flotte slange shows, ligeledes det største slange reservations center i Nord-Thailand. Her bevares de forskellige former for slanger fra hele landet, giftige som ikke-giftige, og selv den slags slanger som er på kanten til udryddelse.

Link: http://maesasnakefarm.com/default.asp

 

Chiang Mai med børn – Night Safari

Chiang Mai Day & Night Safari anses for at være den smukkeste nat safari i verden. Med over 300 acres af naturlig jord er den omgivet af Doi Suthep – Poi National Park. Forlystelsesparken giver besøgende mulighed for at interagere med ægte vilde dyr. Ved ankomst til Chiang Mai Night Safaris dyreinternat kan man glæde sig over den smukke indgang i Lanna & Afrikansk arkitektur. Man får muligheden for at opleve parken ved en tur gennem JAGUAR ruten. De smukt dekorerede vogne afgår hver halve time, om dagen hånd-fodres dyrene, og om aftenen føler man endvidere spændingen ved at have vovet sig ud gennem mørket. Der vil være familievenlige børneaktiviteter samt et fantastisk vand lys show.

Link: http://www.chiangmainightsafari.com/eng/visitorinfo.html

 

 

Chiang Mai med børn – Maesa Elephant Camp

I den frodige tropiske jungle i Mae Sa Valley ved Chiang Mai bor der en stor familie af elefanter, side om side med deres Mahouts. Maesa Elefant Camp er således hjemstedet for en af de største forsamling af elefanter i det nordlige Thailand. Maesa Elefant Camps filosofi er at skabe et naturligt og sundt miljø for elefanterne, alt imedens der arbejdes for at bevare og opdrætte dem, på grund af de svindende antal asiatiske elefanter som er tilbage i naturen. Se mere herom under vores tur –  Elefant og Orkideer

Link: http://www.maesaelephantcamp.com/index.html

Chiang Mai med børn

 

Queen Sirikit Botanic Garden

Dronning Sirikit Botaniske Have er beliggende 27 km nordvest for Chiang Mai provincen, på kanten af Doi Suthep-Poi National Park. Haven har et areal på omkring 1.000 ha. Med sin store samling af plantearter, 12 udstillings drivhuse, haven og naturstier samt uddannelses og forskningsaktiviteter er der utroligt meget at lære og nyde. Så et besøg her vil således også være en lærerig oplevelse.. De vigtigste mål med haven er at fungere som et center for den Thailandske flora til botaniske studier og forskning. Samtidigt også at kunne tilbyde ydelser vedrørende biodiversitet og bevarelse af miljøet, samt at give den brede offentlighed en æstetisk oase.

Link: http://www.qsbg.org/visitorinfo.asp

Chiang Mai med børn

 

Udover ovennævnte aktiviteter og oplevelser findes der biograf og mulighed for computer spil i de 2 storcentre i Chiang Mai : Airport Plaza og Kad Suan Kaew.

 

Bowling kan spilles følgende steder:

Bully Bowl, Kad Suan Kaew Complex, Huay Kaew Road. (storcenter Kad Suan Kaew), Lanna Bowling og Billard, Sriphum Road, UFO Bowling, Lamphun Road

Til børn og de voksne som så absolut ikke kan undvære McDonalds, så byder Chiang Mai på en del McD restauranter rundt omkring i byen, bl.a ved Night Bazar og den gamle bydel. Desuden findes der KFC, Burger King, Pizza Hut, Sizzler, Starbucks Coffee og Swensen’s Ice Cream.